Scipio App Scipio App


Sinds enige tijd gebruiken we de Scipio App in de Kandelaar. Op deze manier kunnen we op een eenvoudige en veilige manier informatie delen, bijvoorbeeld:
  • De actuele ledenlijst met contactgegevens
  • Nieuwsberichten rondom het gemeenteleven (ziekte, geboorte, …)
  • Mogelijkheid tot melding in de app wanneer er een nieuw bericht is geplaatst
 
Wat is Scipio?
Dit is het programma wat we al jaren gebruiken voor de kerkelijke ledenadministratie. Sinds enige tijd bestaat hiervan een app voor smartphone en tablet, speciaal voor gemeenteleden. De app is beschikbaar voor actieve leden van de Kandelaar met een in de ledenadministratie bekend e-mailadres.

Hoe werkt het?
Download met een smartphone of tablet via de Play Store (Android) of App Store (iPhone) de Scipio app. Klik na het starten op ‘ik ben nieuw hier’ en maak een account aan volgens de stappen op het scherm. Als jouw e-mailadres binnen de kerkelijke ledenadministratie bekend is heb je direct toegang. 

Foutmelding?
Staat de melding ‘geen lidmaatschap gevonden’ in de app? Dat kan komen doordat jouw e-mailadres niet in Scipio is vastgelegd. Stuur een e-mail met daarin je achternaam, e-mailadres en toestemming om dit in de ledenadministratie van Scipio vast te leggen. Je ontvangt een bericht wanneer je toegang hebt tot de app.
Bij andere foutmeldingen, wanneer het niet lukt, of bij vragen: neem dan ook graag via e-mail contact op. 
 
terug